Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, planların aksayacağına, dualarına karşılık alacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çözüm yolları bulamayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Rüyada küçük kızını hamile görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, günahkâr olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızı hamile görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına alamet eder.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek her zaman çok üzgün olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada küçük bir çocuğu hamile görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments