Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada bir kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada bir kızın hamile olduğunu görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, günbegün kötüleşeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Rüyada kendi kızını hamile görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına yorulur.

Rüyada kendini kıza hamile görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin kızını hamile görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada küçük kızı hamile görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada bir kızı hamile görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kıza hamile görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı hamile bırakmak tüm özlemini gidereceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments