Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızını hamile görmek

Rüyada kendi kızını hamile görmek

Rüyada kendi kızını hamile görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendi kızını hamile gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar ya da şanslar söz konusu olabilir, çok iyi değerlendirin.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı hamile olarak görmek işlerinde aksama olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalettir.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek işlerin günden güne açılacağına, ayıplı yolara sapacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments