Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yeni bir eve taşınacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek büyük başarılara kazanılacağına, çaresiz kalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bekar kızını hamile görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine alamet eder.

Rüyada kıza hamile olmak sevgi ve hürmet göreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sorunlarını gidereceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına tabir olunur.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işaret eder.

Rüyada hamile birinin kızı olduğunu görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments