Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, borçlarının kapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hastalıklarından kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek yazgısının güzelleşeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak kısa zamanda çok yol alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada bekar hamile kalmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalettir.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, rakipleri mağlup edeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments