Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, ün sahibi olacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada anne kızını hamile görmek her zaman kötülük için çalışacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada annenin kızını hamile görmek ekmeğinin de artacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek paraya ve mala kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmemiş kızı hamile görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada evli kızını hamile görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments