Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen kesmek

Rüyada kefen kesmek

Rüyada kefen kesmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada kefen kesmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Rüyada kefen kesmek iyi geçiminin devam edeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, isteklerinin erteleneceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefenli bebek görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, şansın önünün kesileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini kefenli görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını kefenli görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kefensiz cenaze görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments