Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kararlar alacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını kefenle gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hatalarını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada babayı kefenli görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını kefenli görmek sıkıntılarının biteceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, parasal durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine tabir olunur.

Rüyada canlı birini kefenli görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefen bezi görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments