Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefende görmek

Rüyada kefende görmek

Rüyada kefende görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefende gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada birinin kefenlendiğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Rüyada ölü kefeni görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını kefenli görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kardeşini kefenli görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık kefen görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini kefenle görmek tüm parasını kaybedeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek bolluğun ve verimin de artacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments