Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenli kadın görmek

Rüyada kefenli kadın görmek

Rüyada kefenli kadın görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kefenli kadın gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek insanlarla tartışacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefenli kadın görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefenli kadınlar görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kefen dikmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kefene görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments