Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda ıslanmamak

Rüyada suda ıslanmamak

Rüyada suda ıslanmamak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda ıslanmamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada suda ıslanmamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ısparta halı görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, zenginlik elde edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla ıslatılmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslanmış nohut görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni ıslattığını görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere alamet etmektedir.

Rüyada altını ıslatan birini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments