Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye ıslatmak

Rüyada fasulye ıslatmak

Rüyada fasulye ıslatmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye ıslatmak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada fasulye ıslatmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada birini ıslatmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, gönlünün rahata ereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, insanların hayır dualarını alacağına alamet eder.

Rüyada pirinç ıslatmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yufka ıslatmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada ıslatılmış pirinç görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini hortumla ıslatmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments