Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini hapse girdiği görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, rızkının kesileceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek duygularını açığa vuracağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin hapse girdiğini görmek kazançsız işler peşinde olmaya, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet eder.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments