Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, başarısızlıklara düşeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak çok iyi işler gerçekleştireceğine, övgü dolu sözler duyacağına, bir sebeple çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak evlatlarından hayır bulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu duymak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamilelik duymak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments