Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin hamile olduğunu duymak

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, rahat erileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulur.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına inanılır.

Rüyada anneyi hamile duymak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hem yıpranacağına delalettir.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, acılarını dindireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak önünü açacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile duymak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak bilgilerle donanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, gereken sabrı göstereceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments