Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini güvercin olarak görmek

Rüyada kendini güvercin olarak görmek

Rüyada kendini güvercin olarak görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Rüyada kendini güvercin olarak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada köpek ve güvercin görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, boş yere korku duyulacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada elinde güvercin tutmak rüya sahibinin şansının açılacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada güvercin hırsızı görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kişinin geri planda kalacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek problemlerini çözeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin tüyü görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alacalı güvercin görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, insanların hayranlığını kazanacağına inanılır.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments