Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alacalı güvercin görmek

Rüyada alacalı güvercin görmek

Rüyada alacalı güvercin görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, rakiplerin üzüleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada alacalı güvercin gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Rüyada alacalı güvercin görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada alaca kedi görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada alacalı kedi görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kötü haberler alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada alacalı köpek görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada alaca at görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada alacalı at görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alacalı üzüm görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalettir.

Rüyada alaca karanlıkta yürümek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, koltuğunun da yükseleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments