Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin hırsızı görmek

Rüyada güvercin hırsızı görmek

Rüyada güvercin hırsızı görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada güvercin hırsızı gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Rüyada güvercin hırsızı görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendini hırsızlık yapmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hırsızı evde yakalamak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada eşinin hırsızlık yaptığını görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet eder.

Rüyada hırsızdan korkmak ticaret hayatını ilerleteceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin hırsızlık yaptığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene hırsızlık yaparken görmek elinin dara düşmeyeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hırsızlık yapıldığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments