Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Rüyada konuşan güvercin görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada güvercinin konuştuğunu görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada güvercinle konuştuğunu görmek oğlu evli ise boşanacağına, işlerinin yarım kalacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renkli güvercin görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada uyuyan güvercin görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin yumurtlamasını görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments