Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve güvercin görmek

Rüyada köpek ve güvercin görmek

Rüyada köpek ve güvercin görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, lüksünün artacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek ve güvercin gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Rüyada güvercin ve köpek görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada köpek ve güvercin görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağlayan güvercin görmek birçok dertle muhatap olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalettir.

Rüyada yuvada güvercin görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalet eder.

Rüyada güvercin topluluğu görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe güvercin görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin çağırmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada koyu renk güvercin görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, başına türlü işler geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments