Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kasa elma görmek

Rüyada bir kasa elma görmek

Rüyada bir kasa elma görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, tüm sorunlarının biteceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir kasa elma gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Rüyada bir kasa elma görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada kasa kasa elma görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kasada elma görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kişinin içinin daralacağına delalettir.

Rüyada kasayla elma görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasalarla elma görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada elma kasası görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek yeni işlere girişileceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyve kasası görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments