Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda elma görmek

Rüyada suda elma görmek

Rüyada suda elma görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda elma gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Rüyada suda elma toplamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada suda elma görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan elma yemek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elma ayva görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım elma vermek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erik ve elma görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir kamyon elma görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalet eder.

Rüyada birinden elma aldığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, helal kazanç elde edileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments