Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini duşta görmek

Rüyada kendini duşta görmek

Rüyada kendini duşta görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini duşta gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Rüyada duşa girmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta duş almak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duş almak yıkanmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duş aldığını görmek çalışkan bir kişi olunacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasıyla duş almak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duştan çıkmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, işlerin devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments