Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, eline geçen malları tutamayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, inancından sapacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin duş aldığını görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada duş aldığını görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek üzerinde kafa yoracağına, maddi durumun düzeltileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments