Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini denizde gemide görmek

Rüyada kendini denizde gemide görmek

Rüyada kendini denizde gemide görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini denizde gemide gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada denizde gemi batması görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada denizde büyük gemi görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle denizde yolculuk yapmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet etmektedir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek dertlerinin dermanını bulacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments