Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgali denizde gemide olmak

Rüyada dalgali denizde gemide olmak

Rüyada dalgali denizde gemide olmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, insanlarla arasının açılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme veya işlerde yapısal değişikliklere gidilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada gemi ve dalga görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hanesine huzurun dolacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına alamet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak şansının döneceğine, keyifli günler geçireceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının üzerine geldiğini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasında ıslanmak aradaki buzları eriteceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasına kapılmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments