Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beden pantolon giymek

Rüyada büyük beden pantolon giymek

Rüyada büyük beden pantolon giymek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beden pantolon giymek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Rüyada büyük beden pantolon giymek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beden pantolon görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük beden elbise giymek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Rüyada büyük beden sütyen görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet eder.

Rüyada kendini başka bedende görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruhun bedenden çıktığını görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Rüyada bedensiz varlık görmek yeni bir hayat kuracağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments