Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bedenler görmek

Rüyada ölü bedenler görmek

Rüyada ölü bedenler görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bedenler gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada ölü beden görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bedenler görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek kazancın günden güne daha da artacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada büyük beden sütyen görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beden eğitimi öğretmeni görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, mal sahibi olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada beden eğitimi öğretmenini görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Rüyada beden öğretmenini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işarettir.

Rüyada beden hocasını görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments