Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakım yaptırmak

Rüyada bakım yaptırmak

Rüyada bakım yaptırmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, kalbini kıracağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakım yaptırmak gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada babayı yogun bakımda görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakımsız eve taşınmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işlerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakım evi görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna tabir olunur.

Rüyada bakımsız cami görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet eder.

Rüyada bakımsız tuvalet görmek işlerinin günden güne açılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments