Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bakımlı kadın görmek

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, önünü göremez olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bakımlı kadın gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakımlı kadın görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bakımsız kadın görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bakımlı erkek görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya işaret etmektedir.

Rüyada bakımsız ev görmek işlerin çığırından çıkacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, yeni işlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakımcıya gitmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak bakımı yapmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments