Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bakımlı görmek

Rüyada kendini bakımlı görmek

Rüyada kendini bakımlı görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının artacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini bakımlı gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Rüyada bakım yapmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saça bakım yapmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Rüyada bakımsız ayak görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına yorulur.

Rüyada bakımlı saç görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bakımsız kadın görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, tartışma yaşayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments