Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımsız ayak görmek

Rüyada bakımsız ayak görmek

Rüyada bakımsız ayak görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, borçların gittikçe artacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakımsız ayak gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada ayak bakımı yaptırmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Rüyada bakımsız ayak görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, karasızlık yaşayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakımlı ayak görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada saç bakımı yaptırmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada saç bakımı yapmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kem gözlere geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada bakımlı saç görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, parasına da para ekleyeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak hayatından çıkaracağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments