Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımsız kadın görmek

Rüyada bakımsız kadın görmek

Rüyada bakımsız kadın görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bakımsız kadın gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bakımsız kadın görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakımlı kadın görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, hayatın kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada kendini bakımlı görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, kendi geleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yüze bakım yaptırmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakım yapmak iyi gelir getiren işler yapılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada bakımlı tırnak görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, mutlu olacağınıza delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments