Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini asansörde görmek

Rüyada kendini asansörde görmek

Rüyada kendini asansörde görmek amaçlarına ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, daha güzelleşeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini asansörde gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen asansör görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin asansörde kaldığını görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Rüyada asansörle binmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini asansörde görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments