Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binmek ve korkmak

Rüyada asansöre binmek ve korkmak

Rüyada asansöre binmek ve korkmak sıkıntıların son bulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada asansöre binmekten korkmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada asansörde korkmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Rüyada asansörden korkmak mesleğinde atılım yapacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk asansöre binmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine inanılır.

Rüyada sürekli asansöre binmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada hastane asansörüne binmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşınla asansöre binmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments