Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen asansör görmek

Rüyada yürüyen asansör görmek

Rüyada yürüyen asansör görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kişinin her işi severek yapacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yürüyen asansör gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Rüyada asansör sıkışmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak rakiplerini arkasında bırakacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulur.

Rüyada asansörde deprem olduğunu görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada asansöre girmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada asansöre düşmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada hastane asansörüne binmek hayırlı bazı adımlar atacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments