Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin asansörde kaldığını görmek

Rüyada birinin asansörde kaldığını görmek

Rüyada birinin asansörde kaldığını görmek güvenini sarsacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına inanılır.

Rüyada birinin asansörde kaldığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak çok başarılı olunacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada asansörün altında kalmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada asansör içinde kalmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zamandan da kar edeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörde asılı kalmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak kolaylıklarla karşılaşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada asansör kalmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments