Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini adada görmek

Rüyada kendini adada görmek

Rüyada kendini adada görmek işlerinin kapanacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, makam ve rızık sağlayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Rüyada kendini adada gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Rüyada adada gezmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada adada olmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin adamak niyetlendiği işlere gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, solan yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada bir adada olduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada adada görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işarettir.

Rüyada adada kalmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işarettir.

Rüyada kendini adada görmek mevkilerinin yüksek olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada koyun adamak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments