Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adada olmak

Rüyada adada olmak

Rüyada adada olmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, eşlerin ayrılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adada olmak gördüyseniz:

  • Sizi bir tartışmanın içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bir adada olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini adada görmek kişinin iyi hale geleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada koç adamak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada adada olmak kurtuluşa ereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, istenmeyen olayların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde adacık görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç adamak başkasının hakkına göz dikileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yasin adamak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada adada gezmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments