Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adada kalmak

Rüyada adada kalmak

Rüyada adada kalmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada adada kalmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada adada mahsur kalmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada adada kalmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, eline geçen gelirin de çoğalacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde adacık görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işarettir.

Rüyada adada olmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına delalettir.

Rüyada horoz adamak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine yorulur.

Rüyada adak adadığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Rüyada adada gezmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, rızkının sonsuz olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adak adamak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kazancında artış olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments