Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin adamak

Rüyada yasin adamak

Rüyada yasin adamak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin adamak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yasin adamak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adak adadığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde adacık görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini adada görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada adada mahsur kalmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz adamak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yuva kuracağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adada olduğunu görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç adamak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments