Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adada olduğunu görmek

Rüyada bir adada olduğunu görmek

Rüyada bir adada olduğunu görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adada olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler olayların gelişimine yeterli olabilir, yeteneğinizi kullanarak yeni girişimlerde bulunacaksınız.

Rüyada adada görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada adak adamak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin adamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Rüyada koyun adamak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada horoz adamak öz güven kazanacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada bir adada olduğunu görmek atılan adımların zarar vereceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde adacık görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada adada gezmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments