Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun adamak

Rüyada koyun adamak

Rüyada koyun adamak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, büyük bir adım atılacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada koyun adamak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada koyun adamak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada yasin adamak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Rüyada kendini adada görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adak adamak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada adada kalmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada koç adamak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok güzel günler göreceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına işaret eder.

Rüyada oruç adamak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adada mahsur kalmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments