Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adada gezmek

Rüyada adada gezmek

Rüyada adada gezmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada adada gezmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada adada gezmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir adada olduğunu görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada adada olmak çok güzel adımlar atılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini adada görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada adada görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koç adamak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sebep olacağına delalet eder.

Rüyada adada mahsur kalmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada adak adamak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments