Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine silah doğrultulduğunu görmek

Rüyada kendine silah doğrultulduğunu görmek

Rüyada kendine silah doğrultulduğunu görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, stresli bir ortama gireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet eder.

Rüyada kendine silah doğrultulduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Rüyada kendine silah doğrultulduğunu görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada silah doğrultulduğunu görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada silah doğrultulması görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak zor günlerini arkasında bırakacağına, rızkın çoğalacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına inanılır.

Rüyada silah duymak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah kişi görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments