Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah doğrultulması görmek

Rüyada silah doğrultulması görmek

Rüyada silah doğrultulması görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, muradının gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, evlatlarından memnun olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada silah doğrultulması gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada silah doğrultulması görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada silah doğrultulduğunu görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada kendine silah doğrultulduğunu görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada düğünde silah görmek fakirlik yaşayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı silah görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret eder.

Rüyada silahlı catismak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments