Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kişi görmek

Rüyada silah kişi görmek

Rüyada silah kişi görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, merdiven atlayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada silah kişi gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine inanılır.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak beklenilen takdiri alacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada silah kişiler görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin silah çektiğini görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada silah kişi görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada silahlı kişiler görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına inanılır.

Rüyada silahı suya atmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments