Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah duymak

Rüyada silah duymak

Rüyada silah duymak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada silah duymak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizin veya iş birliklerinin dayanıklılığını veya verimliliğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada silah ses duymak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yaşama hevesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah sesini duymak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah sesleri duymak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, kalp kırmaya delalet etmektedir.

Rüyada silah duymak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah atıldığını duymak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ilerleyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah sıkıldığını duymak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments