Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada tabanca doğrultulduğunu gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri ön planda olabilir.

Rüyada tabanca doğrultulduğunu görmek iş yeri sahibi olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah doğrultulduğunu görmek onların yaralarına merhem olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada silah doğrultulması görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada kendine silah doğrultulduğunu görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, başarılarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla ölmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalettir.

Rüyada tabancayla köpek öldürmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet eder.

Rüyada tabanca taşıdığını görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, güzel günler için çalışılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments