Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah atıldığını görmek

Rüyada silah atıldığını görmek

Rüyada silah atıldığını görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, dileklerin kabul olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada silah atıldığını gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada silah atıldığını duymak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada silah atıldığını görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada eve taş atıldığını görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dersten atıldığını görmek mali krize gireceğine, makbul olan mallar edineceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada nişan atıldığını görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük atıldığını görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin işten atıldığını görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Rüyada yılanın üstüne atıldığını görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, duaların kabul göreceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments